Promiň

Promiň

Anotace: ...

Sbírka: Cesta ke štěstí

Život se mi hroutí jak domeček z karet,
Touha mě ubíjí a nevím jak dál,
Vzpomínky zůstávají jak pro vojáky zelený baret,
Myslím jen na to jak bych vedle ní stál.

Vše je těžší než jsem si myslel,
Stále o tobě přemýšlím a sním,
Každý den bez tebe je jak bez dopisů posel,
Ještě to bude dlouhé a já to vím.

Každá noc bez tvého obětí,
Každý den bez tvého smíchu,
Stále na tebe myslím jak pominutý,
Je to jak život bez hříchu.

Dny plynou jak kouř z cigarety,
Konec se neodvratně blíží,
Vše je jak potisk staré tapety,
A moje myšlenky mě smrtelně tíží.

Chtěl bych aby jsi tu teď byla,
Na mě se usmála a za ruku mě vzala,
Chtěl bych aby jsi se mnou snila,
Aby ses mě na miliony otázek ptala.

Promiň
Autor Spajdy, 26.06.2010
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, Sisinka, ta.cupka., Luca Steavens
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takhle nejak sem se vcera citil vecer , 3 hodiny sedis , koukas do blba , s nikym se nebavis a utapis se ve svych myslenkach ...

26.06.2010 15:48:00 | Spajdy

Výborná... strašně se mi líbí.. v téhle době mám podobný problém a přeji Ti jeho brzké vyřešení... pokud to jsou tvé pocity... ale je krásná na tom se nedá nic měnit...

26.06.2010 15:08:00 | Luca Steavens

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí