Zahalena rouškou noci

Zahalena rouškou noci

Anotace: Poslední dobou stále myslím jen na ni, a nic se na tom nezmění ...

Sbírka: Cesta ke štěstí

Stojím naproti tobě a do očí ti hledím,
Jen kolena se mi ne a ne přestat klepat,
Po tváři tě něžně hladím,
A mysl má tě nepřestává hledat.

Tvůj úžasný smích a tvé krásné oči,
Má touha po tvém úsměvu,
Nepřestávám o tobě snít a svět se mi točí,
Stále sním jen o tvém pohledu.

Život bez tebe mě vůbec nebaví,
Stále na tebe jen myslím a po tobě toužím,
Čekám až mi o tobě sen zase něco poví,
Každou noc svými myšlenkami kolem tebe kroužím.

Stýská se mi !!!
Autor Spajdy, 26.06.2010
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Mraveneček, Luca Steavens
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Luxusní... taky mám takový pocity...

26.06.2010 17:45:00 | Luca Steavens

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí