Zavři oči

Zavři oči

Anotace: Je to jedna z mojí sbírky "Jsem pln lásky pro tebe"

Sbírka: Jsem pln lásky pro Tebe

Zavři oči,
a nechej se nést,
zavři víčka,
nechej svou krásu kvést,
zavři ústa,
ticho se mnou sdílej,
spojíme své rty v jedny,
do slunce se semnou dívej,
zavři oči,
ať už políbit tě smím.
zavři víčka,
celé noci kvůli tobě bdím.

Ráno těším se až spatřím tebe,
tvé oči jsou jak modravé nebe,

Otevři oči,
tvou krásu spatří celý svět,
otevři víčka,
jsi krásnější než růže květ,
otevři ústa,
uslyším tvůj hlas,
zasni se,
milovat tě budu po celý svůj čas.
Autor Luca Steavens, 27.06.2010
Přečteno 448x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, Juraj Hrom, Psavec, labuť, Sisinka, Květka Š., vodnař, 4LJFilip, Dygi, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

laskavé a od srdíčka,
zní Tvá srdceryvná básnička...

27.06.2010 17:21:00 | Sisinka

No to je ale pěkný..

27.06.2010 12:09:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí