Nárok na nárok

Nárok na nárok

Anotace: 25. 7. 2007

Devět dní jenom spolu,
co naposled mi stačí,
v páru do výšin a sama pak dolů,
v tomhle jsme občas hráči.

Pořád si říkáme ty svoje city,
je to tak trochu ze zvyku,
tak dávno v nás zůstaly skryty
tisíce ze sta zlozvyků.

To Tys naučil mě lhát
a takhle mě to nebaví
-
míchat si z lásky koncentrát
a žít ve stínu zábavy.

Teď teprve chápu ty naše chyby...
...iluze, naděje, vyřčené sliby...
Nechci už lítosti ani lok!
Bez výhrad,
beze lží,
prostě mít nárok na nárok...
Autor Métis, 27.06.2010
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: dee-dead, Házté, Luca Steavens, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji:)

27.06.2010 21:35:00 | Métis

kouzelnej obsah....:)

27.06.2010 10:12:00 | Luca Steavens

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí