Hádka čistí vzduch

Hádka čistí vzduch

Anotace: ...

Chceš se smát, že mám tě rád?!
Víš, jak chutná nezájem,
bič a bití, temná zem!
Tvoje city jsou mi k smíchu,
láska není bolest v hříchu,
láska to je čistá dlaň,
láska to je radost, daň.
Máš mě rád?! Tak plať!
Zapři sebe, svoje touhy,
vymaž tresty, kalné strouhy,
pochop, co je čistý cit,
pochop, co je dát, co vzít.
Chceš mě zbít?
Chceš mě mít?
Chceš mě pít?
Měj mě rád líp! A moje city syť!
Chyby ztrať! A pak se vrať!
Autor Inge, 27.06.2010
Přečteno 285x
Tipy 10
Poslední tipující: bobi bobie, Psavec, rezina, Luca Steavens, CULIKATÁ, Dygi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bude zřejmě spávná trať ...
ST

27.06.2010 15:40:00 | rezina

někdy ale vzduch zbytečně otráví... ale jinak pravdivé dobře napsané...:)T

27.06.2010 11:58:00 | Luca Steavens

Inge-úžasně napsané a mně hodně říkající.St.

27.06.2010 11:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí