Snění

Snění

Anotace: o ní

Sbírka: Cesta ke štěstí

Sen se mi rozplývá já nevím co dál,
Sním a toužím po tom abych vedle ní stál,
Dal jí rudou růži a po vlasech ji hladil,
Pošeptal ji něžná slůvka a život jí osladil.

Chtěl bych s ní být a milovat ji,
Sednout si s ní a pohladit ji,
Vzít ji za ruku a sedět s ní budu snad moci,
Pomalými kroky zahalen rouškou noci.

Nevěřím ničemu jen o tom sním,
Chtěl bych aby to tak bylo ale nebude to vím,
Udělal bych pro ni vše a snad to ví,
Ale stejně vím že o někom jiném sní.
Autor Spajdy, 27.06.2010
Přečteno 363x
Tipy 12
Poslední tipující: Fenceless, carodejka, Kett, Isquieasuus, Rootness, Květka Š., CULIKATÁ, Luca Steavens
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snít je moc krásné, přeji tedy hodně splněných přání, moc hezké.

09.07.2010 00:03:00 | carodejka

Též mám básničku snění :)

29.06.2010 23:28:00 | Rootness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí