Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: Konečně štastná

Srdíčko už nebolí,
zachránil mě můj princ.
O jiné dívky nestojí,
můžu dýchat z plných plic.
Bolest mě už nesvírá
ale nová kapitola začíná.

Láska mě potkala,
vyplatilo se čekat.
Dost jsem se už naplakala,
Ted už můžu jen jásat.

Jeho polibů a pohledů,
nemůžu se nabažit.
chtěla bych vidět dopředu
abyh věděla jak budeme žít.

Milovat je slovo vzácné,
avšak já ho říci mohu.
Někdo ho jen tak plácne,
Všechno tímto slovem přemohu.

Zamilovala jsem se až po uši,
on ke mně cítí to samé
srdce říká na mou duši,
„Nikdy tě nezklame“

Miluji tě strašně moc,
vím že to víš,
chci s tebou trávit každou noc
chci ti být co nejblíž.

Snesu ti i modré z nebe
Chci totiž jen a jen tebe.

Miluji tě
Autor Sweaty Woman, 27.06.2010
Přečteno 397x
Tipy 6
Poslední tipující: Luca Steavens, CULIKATÁ, 4LJFilip, ta.cupka., Sisinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji Ti aby láska v tobě zůstala,
proti všemu špatnému povstala.

fakt nádhera...

27.06.2010 19:55:00 | Luca Steavens

Děkuji Ti lásko
Ty má plavovlásko
S očima která snad vzala moři modř
Miluji Tě moc

27.06.2010 18:12:00 | Jacob P. Verlaine

Love na šťastné konce,
přeji Ti ty lásky zvonce,
ať Vám nikdy neuhasne,
dej jí hodně vody a slunka
aby byla nejšťastnější kytka;)

27.06.2010 18:10:00 | ta.cupka.

zamilovaná
:-)

27.06.2010 17:15:00 | Sisinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí