Malíř

Malíř

Anotace: ...

Byl jako němý malíř
chtěl malovat mé rty
Sliboval mi tajemství
které znáš jen Ty...

Nikdy neřekl ani slovo
pokaždé se otočil a
rukou ukázal,že o nás
ví mnoho...

Do ruky vzal staré pero
a jedním okem sledoval
mé tělo.Pak dal pokyn ať
se odhalím,tiše šeptám
ano,ale jen potají...

Na závěsech spousta prachu
lampa svítí už jen bez klobouku
Zrychleně dýchám a bojím se
otočit,ta hudba a On je najednou
jinačí...

Přistoupil ke mně a ruku mi
položil na rameno,lekla jsem
se a On najednou upustil pero
Když jsem se otočila viděla jeho
bledou tvář,jen řekl: Takového
mě přece znáš....

Klamu srdcem a jsem strašně rád
že Ty budeš další...moje Tvář
Na portrétu hledaných,v mých snech kráskou potají...
Autor Kett, 27.06.2010
Přečteno 420x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, Chico1, mida, Psavec, Niky88, labuť, Kapka, jazzynka, hašlerka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

malíř maloval, barva mu houstla, pane malíři já bych si zazpívala. Hezká Kačenko

29.06.2010 17:32:00 | Chico1

skoro hororové, taktéž láskyplné; co o veršich těch myslet si, to modelů malířů jsou pocity???

27.06.2010 23:52:00 | jazzynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí