Jen ty!

Jen ty!

Anotace: si to ty... ty si krásná

Sbírka: Jsem pln lásky pro Tebe

Po tobě se mi má lásko stýská,
né každý si tvé srdce získá.
Potkat tě - celý jsem se chvěl,
hned všechny slova jsem zapomněl.
K našim srdcím postavil jsem most,
však připadal jsem si jak cizí host.

Každý den krásnější si byla,
letmý úsměv si na mě pohodila.
Já naivně sliboval si víc,
v srdci bušil mi můj chtíc.
Však za pár dní si mě neznala,
nového člověka si poznala.

Po tmavých ulících začal jsem chodit,
ženy tak od pohledu soudit.
Noční krajinu sledovat,
v myšlenkách se ti tak vzdalovat.
Už nepamatuji si ani tvoje příjmení,
přesto moje láska k tobě se nikdy nezmění.
Autor Luca Steavens, 28.06.2010
Přečteno 390x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, zelená víla, Jeněcovevzduchukrásného, Mates.21, CULIKATÁ, malá slečna, labuť, Skalsky Pavel, Květka Š., Viktorie Zvalová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska se časem změní, ale nesuď všechny dle jediné...ženy také nesoudí muže podle jednoho...

28.06.2010 15:48:00 | labuť

Myslím,že vím,co cítíš.Občas mě taky život kousne do slabin.

28.06.2010 14:45:00 | Viktorie Zvalová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí