Srdceryvný pláč

Srdceryvný pláč

Anotace: Pro ní kanou mé slzy .... jen pro ni

Srdce to já měl,
ale jak jsem ji uviděl,
ztratil jsem jej.

Ztratil jsem jej pro ni.
Teď už jen mé oči - slzy roní.

Roní slzy,
pláčou,
pro ni.

Bohužel už tu není.

Jsem sám.
Odešla.
Srdce mi ukradla.

Jsem sám
Srdce nemám.
Nemám ani ji.

Nemám nic,
kdo má víc?
Co je víc?

Já chci křičet z plných plic!
Proč jsi mi utekla a mé city podvedla?
Proč jsi mi mé srdce ukradla?
Proč tu musím být?
Už nezmůžu nic!
Už mohu jen a pouze snít...
Autor Li_on, 28.06.2010
Přečteno 514x
Tipy 3
Poslední tipující: Mates.21, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slzy odplaví bolesta bude zase líp

28.06.2010 20:00:00 | Mates.21

Je to jen basnicka....nic vic nic min ;)

28.06.2010 17:48:00 | Li_on

jakže nemáš nic?
jsi bohatší o zkušenost ...

a co pak se to dělá?
dát někomu dobrovolně něco a pak kričet,
že je zloděj?

28.06.2010 17:16:00 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí