Kresba

Kresba

Anotace: když berou mě můzy kreslení, hned uhel vemu, nelením...

Sbírka: Víla

Jednou jsem takhle uhel do ruky vzal
a črtat začal na papír nesměle,
nakreslil jsem prvních pár čar
a začal se na obraz tvářit vesele.

Nakreslil jsem v něm tvoje oči,
jak jiskrou na mě poblikují,
připadám si jak na kolotoči,
všude balonky z pouti poletují.

Nakreslil jsem tvůj nosík roztomilý,
který můj uhel načmáral,
ten nosánek mé snové víly,
a tak jsem tedy kreslil dál.

Nakreslil jsem v té kresbě úsměv tvůj,
jak mile se na mě z obrázku usmívá,
tak vedl mi ruku po papíře uhel můj,
něžně a jemně se na papír rozplýval.

Nakreslil jsem pak i tvoje vlásky,
jak krásně se vlní ve stínech,
pak zvýraznil obočí, umazal vrásky,
dřív než ve snech se rozplyneš.

Nakreslil jsem ti i korálky, zlato,
aby byl obrázek úplně kompletní,
pak už jsem doufal, že bude stát za to,
že bude to konečně perfektní.

Dokreslil jsem i pozadí matné,
aby tvá krása v tom vynikla,
tak doufám, že není to špatné,
ty jsi mi do srdce pronikla.
Autor Dani13, 28.06.2010
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Luca Steavens, Mates.21
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vim co myslis tou laskou , zrovna to prozivam taky , a obcas vypustit par pismen na papir k tomu primo svadi ...

08.07.2010 23:07:00 | Spajdy

moc vám všem děkuji... potěší, když si to lidi čtou a líbí se to... o to hezčí pocit má člověk i z té prokletě nešťastné lásky, co semtam nutí skládat verše...:-)

30.06.2010 00:12:00 | Dani13

krásně se to četlo supr... krása... nádhera

29.06.2010 16:01:00 | Luca Steavens

je to opravdu živé a člověku nedá práci si tvou kresbu vybavit-jen tak dál

28.06.2010 21:31:00 | Mates.21

moc pekne :-)

28.06.2010 20:56:00 | Spajdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí