Nač myslí Tvoje žena...

Nač myslí Tvoje žena...

Anotace: 26. 11. 2007

Tos mi tak šeptal...vzpomínáš?
Našeptával mi krásných věcí spousty
a já si přála, abys nebyl sen...
Snad pro tu slzu alkoholu,
co Ti v žilách kolující,
city mátla.

Tou chutí plnou starostí,
nových dnů,
dětských radostí
opíjím se teď já...

Přiznávám,
nejsem sečtělá
manželka svého manžela,
v očích mám pořád
ty samé, neuhaslé
ohně.

Za okny zase padá sníh
a Ty máš vločky ve dlaních,
zadýchán, ubit, uslzen,
plníš mi každý dětský sen
a já?

Stojím tu jako před lety,
z pradávných oslav konfety
ve vlasech zapomenuty...

Jen naslouchám...
Autor Métis, 29.06.2010
Přečteno 296x
Tipy 14
Poslední tipující: Malá Lucije, Iv, Mraveneček, teď už nikdo, Psavec, Kapka, labuť, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji=)

29.06.2010 02:38:00 | Métis

***

29.06.2010 00:25:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí