Neodcházej

Neodcházej

Anotace: k tomuhle se snad nic dodávat nemusí ;)

Jsi měsíc co svítí mi na cestu ve věčné tmě
Jsi mi oporou když nevím co trápí mě.
Dáváš mi křídla když k zemi já padám, dáváš mi lásku proto znovu já vstávám.
Chci tě mít u sebe, chci tě teď mít
a znovu se ve tvé náruči skrýt.
V mých snech si jen ty, vždyť s tebou chci být.

Nechci jen snít, bezhlavě zas.
Opakovaně slyšet v hlavě tvůj hlas.
Prosím buď semnou, v dobrém i zlém
Ty budeš navždycky v srdci mém.
Autor Katty - Kačka Lavická, 29.06.2010
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí