zmije

zmije

Anotace: pro Tebe - a snad pochopíš?!

v srdci cit
a to ostrý jako břit
je to láska?
chtíč?
teď už jen nenávist

věř mi,lásko, ja chtěla víc.

oblečená a přece nahá
stojim tam před tebou

v rohu té místnosti
kam světlo nesvití
ti lásko pišu vzkaz

v klíně bolest tupá
v rukou prázdné doteky
a je to tu zas

jak hadrová panenka
svěšená ramena
a tisíc mostu dělí nás

a v hlavě slova
" běž si šlapat někam dál"

a pak jen vztek
a strach
a samota

a zase jen prázdno
a tak šlapu dál

ale jen do schodů
do schodů co vedou do pekla

srdce se svíjí jako zmije
co hřála jsem si na srdci

a zase jen tupá bolest v klíně

a peklo je jen sauna

když mám bez tebe žít
Autor Lucie Luu K, 29.06.2010
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: la loba, jitka.svobodova, Ejí, Iv, Mraveneček, rezina, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad může tě potěšit
ST

29.06.2010 20:53:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí