eliška ...

eliška ...

Anotace: o dnešním odpoledni s eliškou

Eliško
tvé obarvené vlásky jsou jak prameny lásky
tvé oči kočičí hned všechen stesk vyléčí
tvůj nosánek milí hned všechny oslní
tvůj hlásek zní jak konipásek
tvá vůně je jak opiát a já si chtěl bych si hned dát
tvé křivky ladné jsou pro mně sladké
jsi jak slunce na obloze co svítí jenom mně
kéž bych věděl že chceš mně :-D
Autor MailMann, 29.06.2010
Přečteno 446x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, Iv, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promiň ... nechtěl sem nikoho pohoršit ...

09.09.2010 14:18:00 | MailMann

Hele,nevadí ti, že si to beru osobně..

08.09.2010 21:26:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí