Jak jen to lidé dělají, že umí být šťastní..?

Jak jen to lidé dělají, že umí být šťastní..?

Anotace: A jak to oni maskují, že jsou tak nečestní?

Divíš se mému osamění,
když obdobně se chováš.
Přitom já nežiji v nevědomí,
slyším i nevyřčená slova.

Co je důležité a co není,
nerozhoduje si každý sám.
Ještě doufám, že se věci změní,
že nebyla jsem jenom flám.

Nechtěla bych být tvou prioritou,
jsem zvyklá nežádat, co nemohu mít.
Šťastné vztahy jsou nejspíš jen raritou,
není pěkné pro nemožné tiše snít.

Další zářez do duše mé -
nevědomky ryješ.
Některé rány, ty otevřené,
nakonec ani ty nemineš.

Nevíš o tom prokletí,
které dělá mě krví posedlou.
Tobě trvalo by staletí,
než viděl bys bolest nade mnou.

Zoufale doufám, že se zastavíš
a budeš chtít se mnou vztah.
Že třeba se ještě probudíš
a nebudeš jen můj vrah...
Autor Mania Dardeville, 29.06.2010
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, Jane, 4LJFilip, Rootness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To by mě též zajímalo...

29.06.2010 22:24:00 | Rootness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí