myslím na ni

myslím na ni

Anotace: malá vílo, beruško, ještě přijdeš ?

Na Tebe myslím
malá
moje,proč - nevím

ruku dám na srdce
polibek posílám
mašličku z úsměvu
tajně přidávám

chodíš mi do snů
vílo
na měsíčním paprsku

srdce mi buší
chce Tvoje cítit
střelené kuší
chce se mu líbit

o rozum přicházím
beruško
tak nerad odcházím

když nejsi se mnou
jsem v zajetí pekla
chci ještě jednou
slyšet cos řekla

mám Tě ...
(ještě)
mám Tě ...

ten pocit tajemný
myšlenky čeří
jistě je vzájemný
venku se šeří

půjdu spát
přijdeš?
budeš se mi zdát?!

přijď, já budu rád
dneska já řeknu
mám Tě ...

rád
Autor mida, 29.06.2010
Přečteno 339x
Tipy 15
Poslední tipující: Házté, Mraveneček, Psavec, Vanilková Ninja, labuť, Kett, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

roztomilé :-)

02.07.2010 23:54:00 | Házté

úchvatné verše,nádhera st

30.06.2010 22:24:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí