Bolero..

Bolero..

Anotace: .. hviezda menom Diadém (Alpha Comae Berenices)

Vesmírne ticho zvuk kastaniet ruší
odkiaľ sa ozýva?
bajadéry náruč vo hviezdach tuším
do nej ma pozýva

z Vlasov Bereniky lákavý prísľub
objatí v tanci
bdiac blúdim súhvezdím, kam nemá prístup
nikto nespiaci

túto noc neprespím, jej meno spoznám
sama mi povie
ktorá z hviezd ľúbi ma láskou - nie zo sna
môj tanec s ňou je

bolero vyznaní citov až zo dna
prepadlísk srdca
Diadém - hviezda je smrteľne zvodná
.. a noc horúca
Autor Petbab, 30.06.2010
Přečteno 339x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Psavec, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, Skywalker, WAYWARD, labuť, Květka Š., Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná jak vlasy Bereniky.

01.07.2010 00:05:00 | Psavec

Jenom zírám, krásný kousek! -S-

30.06.2010 14:25:00 | Skywalker

Nádhera!St.

30.06.2010 09:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí