Na konci duhy

Na konci duhy

Anotace: Pošetilost.

Na konci duhy,
v jemných vlasech barevné stuhy.
Tvá vůně pronikavá,
o ní se mi zdává.

Do noci se potopím,
v té vůni se utopím,na stuhách udusím.
Klobouk,co volně ve větru se kymácí,
z mého dohledu se ztrácí.

Tak jako oči tvoje,
co smály se pomněnkově.
Stejná melodie,
stejného stroje.

Na konci duhy,
zapleteš mi do jemných vlasů
barevné stuhy.
Autor Lilith Spring, 30.06.2010
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí