A život jde dál..

A život jde dál..

Anotace: ...

Pocit prázdnoty a tupý výraz ve tváři,
slzy pro tě roním můj vladaři,
nic netrvá věčně,
ani láska k jedné slečně...

A život jde dál...

Tys osudu se bál,
a věčnou lásku sliboval,
teď už však vím, že byla to jen lež,
jen si za zástupem fanynek běž a věř,
že odpouštím ale nezapomínám,
prázdnota duše, tiše tě proklínám....

A život jde dál...
Autor efie, 30.06.2010
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: Actafool, James Sceptic, Pevya, KirstenSnipe, zelená víla, Marfuša, CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavé verše..

09.07.2010 21:38:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí