Rozpadám se

Rozpadám se

Anotace: po rozchodu

Sbírka: Bolesti a strasti

Už několikrát jsem upadl a znova jsem vstal.
Svůj život jsem snad už tisíckrát vzdal.
Rozpadám se do temné hlubiny, která nekončí.
Kdo vlastně tvrdí, že chlapi vůbec nebrečí?

Jsem jen lidská bytost s city, se kterou jen každý zametá.
Jsem ten, koho vůbec nikdy neopouští samota.
Možná se jednou něco změní.
Možná se mi svět pokloní.

Pokud naděje umírá poslední, tak už ji někdo zabijte!
Pokud se vám moje slova nelíbí, tak mě klidně zbijte!
Autor Richard Ježek, 01.07.2010
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naděje neumírá....nikdy!to si pamatuj

01.07.2010 22:05:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí