Droga

Droga

Anotace: návyková...

Sbírka: Víla

Jsi pro mě, vílo, jako droga,
tak dobrá a tak návyková,
přínášíš mi skvělé stavy,
lepší než pár šluků z trávy.

Někdo nespí, protože si střílí,
přímo do žil to svinstvo bílý,
já kvůli tobě nemůžu spát
a to nemusím vůbec nic brát.

Tak jako tráva úsměv vykouzlí,
tak jako trip smysly poblouzní,
tak tys pomátla oči mé,
s tebou se cítím nádherně.

Jsi čistá jako bílý sních,
co sjíždí blázni na saních,
kvůli tobě típám teď brko rozhulené,
jen dík tobě říkám dál: "Ne, ne..."

Vždyť přece jen to jsou vše přeludy,
stimulanty pro zvednutí nálady,
ty jsi pravá, ty jsi živá,
v tobě se můj vesmír skrývá...
Autor Dani13, 01.07.2010
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí