Burn burnt

Burn burnt

Anotace: bez věnování pro něj

Nad východy slunce se nikdo nepozastavuje
To jen nad západy se nám tají dech
Nad kýčovitým štěstím z krabičky od sirek
A každodenními starostmi o klidné spaní

Klišé klišé klišé
Buší špinavými pěstmi do spánků

Svléct ze sebe všechny lži
A zůstat jen ve své poleptané bledé kůži
S vlasy přes lopatky
Co vězní zádové tajemství

Utéct a nenechat hluboké stopy v písku
Aby mě nikdo nemohl vystopovat
Až k tobě
Protože obloha hoří pokaždé jindy
Jako Řím, já nebo katedrály

Bezprostředně po požáru nastává chvíle temna
Kdy můžu šeptat tvá oblíbená slova
Aniž by ses mi smál
Že jsem...
Protože ve tvých očích už doutná nová oběť
Která bude lhát, krást, obracet na víru zvrácené
A to všechno kvůli tobě
Tvým krutým doutnajícím očím
Co v kouři zavíráš
Abys neviděl svou slávu

Nemluvíš
Jen se tiše necháš unášet žárem svých očí
A oběť padá paradoxně až na jejich dno
Pod sebou hektolitry vody
Obklopená plameny

Ona má svou smrt z tvých rukou
Ty zadostiučinění
A já svůj šepot
Který proměňuju v křik zhrzené
Autor její alter ego, 01.07.2010
Přečteno 367x
Tipy 21
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, jedam, Ishtar, Cassandra, Lukáš Rymeš, Stoneman, Fighting Dreamer, labuť, CULIKATÁ, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už nejsi co jsi bývala, škoda. vážně je to škoda. ale nesmutni, taky jsem se bohužel vzdálil od svých dezintegrovaných básní a závorek. je to škoda, vážně škoda. ale chci se k tomu vrátit a tebe prosím, napiš mi zas nějaký šílený chaos, jen tak, do vzkazu. potěšilo by mne to. děkuji /vzpomínáš si na mě ještě vůbec?/

08.07.2010 11:40:00 | 11477

Burn out

02.07.2010 22:53:00 | Stoneman

STkvostné...

01.07.2010 19:19:00 | zenge

a ve mne to hoří.. je to úžasně fenomenálně napsaný..

01.07.2010 19:13:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí