Spadl mi kámen do srdce

Spadl mi kámen do srdce

Anotace: Takhle to "něco" začíná?

. . .

V rutinním čase oběda,
pouť náhodných setkání začíná.
...
Procházíme kolem sebe,
míjíš mě a já zas Tebe.
Počínajíc nevědomou touhou
pohled střetl se na vteřinu pouhou
....
pak jako malá nezbeda
spadla mi hvězda do klína.

Podlomená kolena
takhle to "něco" začíná?
Snad nával horka od Slunce?

Spadl mi (Tvůj) kámen do srdce.


. . .
Autor Dekadence, 01.07.2010
Přečteno 603x
Tipy 9
Poslední tipující: Krahujec, její alter ego, Bíša, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí