Světluška

Světluška

Anotace: ...

Světluška naděje vlétla k nám oknem
a vykouzlila ti úsměv na tváři
Tu jiskřičku naděje, jen jedním okem
viděl jsem v našem snáři

Nebyl to sen! Však oba zasněni
vedle sebe v obětí
ptali jsme se, zda to je, či není
symbol naší něžnosti

Světluška vnesla do našich duší
naději, že jsme si snad souzeni
Nic jako tvůj dotek mé srdce nerozbuší -
v polibcích dlouhých skrývá se souznění

Jsi můj anděl z nebe spadlý
I kdyby všechny hvězdy spadly
ty jsi má jediná hvězda zářící
Jsi poslední plamínek na svíci
který mi na cestu temnotou svítí

Jsi kvítek jarní v zimě chladné
Jsi moje slunce které nezapadne
Jsi můj pocit díky kterému vím
že ještě žiju – a rád se probudím
abych s tebou mohl aspoň chvíli býti…
Autor Chašmodský, 01.07.2010
Přečteno 414x
Tipy 6
Poslední tipující: Fighting Dreamer, zelená víla, Mraveneček, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí