Ztracený

Ztracený

Anotace: moje srdce si rozbila na tisíce kousků

Sbírka: Jsem pln lásky pro Tebe

Zamilvaný blodím v Tobě,
jsem jako v cizím domě.
Přesto - zdá se mi, že Tě znám celý život,
jsme pasažéři letadla lásky a osud je pilot.

Srdce se mi rve když Tě opouštím,
monžá něčeho špatného se dopouštím.
Celého si mě změnila,
svůj pohár do mého si přelila.

Nechci vzpomínat jaké to bylo,
jak krásně se nám spolu mělo.
Nikdy Tě nepřestanu milovat,
s mříží mezi námi lomcovat.

"Chci být s tebou" si řekla,
koláč lásky pro mě pekla.
Umíš tak krásně malovat,
snad šla by si se mnou stanovat.

Jak červenáš se když řeknu, že si krásná,
pro nás hodně znamenal kemp Řásná.

Těším se na naše další chvíle,
romantický sen spolu sníme.
Autor Luca Steavens, 02.07.2010
Přečteno 405x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, Labanda, zelená víla, Mraveneček, Psavec, Květka Š., UCET KE ZRUSENI, Kett, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná až na pár překlepů..

06.07.2010 11:55:00 | Mraveneček

Děkuju,tvoje básnička taky super,nemám slov...

03.07.2010 12:37:00 | San Furan

Pouze nesněte a konejte
mnoho lásky si dopřejte:))

02.07.2010 07:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí