šach mat

šach mat

Anotace: že by konečně dostala šach mat? Když už naučil jsem se nevnímat .. Její telefonát ... [aneb už mě v noci nebudeš strašit]!!

nepříjemné klima

vítr a zima
.
------------------> jsou ti kdo mě zužuje
.
konečně to nejsi ty

tvé lživé polibky, doteky
.
------------------> kdo mě zraňuje
.
sám s rozkousaným rtem

ležím ve snu polapen
.
------------------> mé oko slzu roní
.
raděj umrznu

než bych nechal tě vkročit do svého snu
.
------------------> pošlapat mé krásné zdání
.
nenechám vkročit tě více

do stínu planoucí svíce
.
------------------> do stínu lásky
.
byla jsi vždy tam kde byla tma

ty jdna mrcho prolhaná
.
------------------> už nebudeš lhát
.
dobře jsi to zahrála

po citech jsi šlapala
.
------------------> teď figurama táhnu já : šach mat

.
.
.
.
---
Autor Jan Střelec, 09.11.2004
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí