Zima

Zima

Anotace: Snad půjde aspoň trošku poznat co jsem tím myslel.... Moc vás prosím o komentáře :-)Abych se mohl kdyžtak potom zdokonalit :-)

Vím, že je to moje vinna!!!!
Teď mám pocit jako by nastala krutá zima,
ruky mě štípou,
ptáci nezpívají,
pohrnu každou květinou,
všichni kolem dovádějí,
ale já to neumím a nechci.
Bojím se, že si ublížím
a nemocnici navštívím…
Popadá mě spánek,
a to bez radovánek ...
Chci ať je zas léto,
aby konečně vše vykvetlo ....
Autor diciassette, 04.07.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Dameira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí