Budiž lásce lehká zem

Budiž lásce lehká zem

Anotace: ...a co jí teď máme říct?!

Budiž Lásce lehká zem,
kopali do ní a vláčeli ji tou bahnitou zemí,
plašili ji a musela se ukrývat,
tak nechala je s jejich osudem,
tak vzala jim radost z rozednění,
by nemohli ji utýrat.

Trpěla Láska,
výčitkami ubitá,
prosila o život,
prosila o místo, kde může být.
Nechtěla ublížit,
když z ran procitá,
tak aby přežila,
musela se hluboko ocelí ohradit.

….a co jí teď máme říct?!
Autor Majdík, 04.07.2010
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekni jí, že nezáleží na tom, kde je ukrytá...důležitý je, že JE. ......somethnig always brings me back to You.....it never takes too long...

24.08.2010 13:36:00 | First Fish

Láska vydrží hodně, ale všechno taky ne.Hezké a trefné.

04.07.2010 22:51:00 | KirstenSnipe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí