Málo jsem se spálil

Málo jsem se spálil

Anotace: Nechalas mě sama, nechalas mě jít...

Málo jsem se spálil...

Nechalas mě sama,
nechalas mě jít.
Chováš se jak dáma,
a já začal pít.

Málo jsem se spálil...

Už je dlouho,
přesto zapomenout nejde,
umírám touhou,
jenže co Tobě na tom sejde.

Málo jsem se spálil...

Mám obrovské přání,
by někdo zazvonil,
opravdu, bez zdání,
a já k Tobě přivonil.

Málo jsem se spálil...

Tohle největší přání
však nikdy se nestane.
Bude to mít někdy stání?
Kdy už to přestane...

Málo jsem se spálil...
(Někdo zvoní? Ikdyž málo.),
Asi jsem se málo spálil...
(Zase se mi to jen zdálo...)
Autor Jeronym., 04.07.2010
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí