hraješ si

hraješ si

Anotace: ... s pohádkami ...

.
večerní santanou
prohráváš strunami
za branou za námi
slabě zníš

zdaleka

z kraťasů
pravěká
na výlety
do dějin
jednoho
člověka
hraješ si

a potom

zbaběle
nebo snad
s nadějí
vzdáváš se
marnivá touhou

pro přiznání

řasou založená
už odjakživa
tak čarokrásnou
do všech knížek
s pohádkami

za spánky
jsi dotýkaná
a zase jenom
hraješ si
.
Autor a_tao, 04.07.2010
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: Lota, Malá Lucije, hašlerka, Dementaire, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí