Láska na první pohled

Láska na první pohled

Anotace: Na první pohled napadá spousta věcí P. S. Báseň byla již publikována na jiném servru

Máš

Voňavé, hebké vlasy
Jak
Ostří staré kosy

Kukadla
Jak
Benzínová čerpadla

Rudé líce
Jak
Polévkové lžíce

Plné rety
Jak
Všesokolské slety

Krásná ňadra
Jak
Kočičí nozdra

Zadeček pěkně kuláťoučký
Jak
Pytlík cukru moučky

Dlouhé nohy
Jak
Sena stohy

Ladnou postavičku
Jak
Rozbitou skleničku

Jsi to prostě Ty
Tak Ti jdu v ústrety
Konat hloubkové nálety
Autor Albert de Euronymos, 05.07.2010
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu neobratné.

05.07.2010 12:53:00 | Jeníček.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí