Vyvolená

Vyvolená

Anotace: ...

Sbírka: Cesta ke štěstí

Sedím opět sám a myslím na tebe,
Přemýšlím co děláš a o čem sníš,
Moc jsem se změnil a nemyslím jen na sebe,
Sama jsi to poznala a doufám že to víš.
Ukázala jsi mi jak žít,
Chtěl bych aby jsi tu teď byla,
Jen o tobě chci snít,
Aby jsi celý život po mém boku snila.
Autor Spajdy, 05.07.2010
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Viktorie Zvalová, carodejka, labuť, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, přeji ti aby se ti to splnilo.))

08.07.2010 00:08:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí