pronásledovatelé

pronásledovatelé

Anotace: Z metra.

Z konečné na konečnou
jezdím stále dokola
pronásledován slečnou
jakpak dlouho odolá?

Odolává celý den
hlas matra do uší zní
zdá se , že jsem oblíben
zdá se, že je nervózní

Sedí přímo proti mě
Náhle když je plný vlak,
zřejmě zcela upřímně
zařve, seš snad úchylák?
Autor Krikloun, 05.07.2010
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Básničkáříček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr mě velmi pobavil,opravdu culíkaté zakončení;))

05.07.2010 14:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí