ty

ty

Anotace: :-)jsem opilej :)

Sedím na sluníčku
myšlenky se míjej
chtěl jsem Ti psát básničku
ale jsem oplilej

chtěl jsem Ti psát verše
o lásce a o světě
slova mi nejde dát
za sebe ve větě

chtěl bych Ti napsat
jak moc jsi krásná
chtěl bych Ti napsat
že jsi hvězda štastná
chtěl bych Ti napsat
že voníš jak růže
ale tužka nemůže
myšlenky dokončit
na Tebe lásko
chci se Ti omluvit
má smutná krásko
miluji Tě
jen čistím hlavu

a rád mám Tě
i v tomhle stavu
Autor mida, 05.07.2010
Přečteno 272x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, Vanilková Ninja, Lifebreath, ta.cupka., hašlerka, Psavec, Zefi, Mraveneček, harmony, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná opilost

08.07.2010 13:09:00 | Vanilková Ninja

:)

05.07.2010 23:19:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí