Bílá sova

Bílá sova

Anotace: ...

Sbírka: Postupem času...

Jsem jak něžná bílá sova,
Co bortí se teď do sněhu,
Co propadá se zas a znova
A hledá lidskou něhu.
Trochu citu a taky lásku,
Obyčejný lidský cit.
Náš vztah jsem dala v sázku,
Už nemůžu tě nikdy mít...
Autor wendy.poezie, 06.07.2010
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí