Petro!

Petro!

Anotace: Zase jeden kryptogram na tohle jméno, tentokrát trochu osobnější...

Přál bych si Tě vidět tak jak Tě Pánbůh stvořil
Emoce Tvé jsou chladné jako noční motýl
Ty jsi Ta, se kterou bych se chtěl milovat
Ráno společně vstávat a večer společně ulehat
O tom všem bych chtěl jednou báseň psát
Autor Jean-Valjean, 31.12.2005
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí