Čtyři růže

Čtyři růže

Anotace: Pro všechny dívky, dámy, ženy.

Pro sny jejich dávných věků
pro ty slova o úspěchu,
oči dámy baronesy
s jasem vůně šumí lesy.

S tónem který vánek hraje
píseň v slova proniká,
Čtyři růže tu jsou přeci
až se nám dech zalyká.

Vůně pějí krásné tóny
o snu s dávnou nadějí,
jejich svět jsou oči duhy
jak vzdech co lásku nadělí.

Planou slova, srdce pěje
vánek tu již přestal znít,
hledám slova, prosím kde je
ta z čtyř růží, co chci mít.
Autor tucnak, 10.11.2004
Přečteno 715x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí