Pro mého miláčka!

Pro mého miláčka!

Anotace: Pro mého miláčka...Je to nejdůležitější osoba v mém životě...!

Sbírka: Vrba

Slunce vychází den co den,
Já sním svůj malý sen.
Sním o tom, že budu s tebou pořád,
Že mě tvé ruce budou neustále hřát.

Přála bych si, abych se ti mohla do očí dívat,
Abych tě mohla hned po ránu něžně líbat.
Ráda bych uměla zpívat a zazpívat nejhezčí písničku jen pro tebe,
Když jsem s tebou, tak vím, jak vypadá sedmé nebe.

Sním o tom, že tě obejmu a už nikdy nenechám odejít,
Chci v noci vedle tebe o něčem krásném snít.
Chci neustále cítit tvé teplo a slyšet tvého srdce bušení,
Chci stále cítit tvé vzrušení.

Stýská se mi a tak sním o probuzení vedle mé lásky,
Když něžně hladí mé rozcuchané vlásky.
Čekám a vzpomínám na jeho jemné pohlazení,
Nemůžu žít bez mazlení.

Nejkrásnější pohled je, když se probudím
A já jeho krásné hnědé oči uvidím.
Když pláču, tak mi slzy osuší,
Mé srdce pak radostí buší.

Čekám na něžné dotyky od toho, koho ráda mám,
Udělám vše proto, aby se necítil sám.
Chtěla bych, aby byl ten nejšťastnější muž,
Tak chci být s ním už.
Autor Rezka Štrochová, 06.07.2010
Přečteno 608x
Tipy 1
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí