Prokletí

Prokletí

Anotace: lyrická báseň o nešťastné lásce.

Temná záře se krajem plíží,
tvoje srdce cosi tíží.
Řekni mi, co je to, co nedá ti spát.
Černý drak udeřil, já nevím jak,
jak pomoci mohla bych ti z tvého prokletí.
Vždyť tady na zemi spí anděl s perletí,
pomoci může ti, jen trochu to chtít.
Snad na nás zapoměl, když ďábel sem vlít?
Ne, tomu nevěřím a ty to víš,
jiný se zabije, ale ty spíš.
Spíš v bílé posteli, v posteli z nebesy.
Já na tě myslívám, tak prosím vzpomeň si.
Vzpomeň si na mě a na lidi kolem,
oni tě milují,
probuď se... honem...
Autor Mania Dardeville, 01.01.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*Super*
*Uper*
*Per*
*Er*
*R*

01.01.2006 10:32:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí