Ztracen ve své iluzi

Ztracen ve své iluzi

Anotace: ...

Prach vzpomínek sfoukl přítomnost vteřiny,
ztracen ve své soli vnímám obětí peřiny.
Jako pes co ztratil se mu pán…

Závoj noci překryl mi oči jako světu jeho barvy,
lovím tak v myšlenkách které ztratily spocené mravy.
Jako slepec co nevidí opřenou hůl…

Krmím svůj názor, že zpátky se dám,
Tvá víčka jsou prach a pohled zpět dávno je sám.
Proč…?
Autor Stiffler.69, 07.07.2010
Přečteno 334x
Tipy 12
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, carodejka, Ejí, slza29, 4LJFilip, zelená víla, Skutinka, Boudicca, CULIKATÁ, Mates.21
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné slovní obraty..

09.07.2010 16:40:00 | slza29

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí