Ty jsi moje jediná

Ty jsi moje jediná

Anotace: Další love báseň pro moji Kateřinku

Sbírka: Jsem pln lásky pro Tebe

Tolik pro tebe mám lichotek,
nechci se už opakovat ve svých slovech.
Bez tebe jsem ale sirotek,
na jedno lože s tebou bych uleh.

Trávit s Katkou více času,
přivonět k její vůni.
Poslouchat líbeznot jejího hlasu,
nechci se ocitnout o samotě v tůni.

Nemysleme na budoucnost,
žijme slovem "dnes".
Raději sdílet naši vroucnost,
jinak ocitnu se jako ukňučený pes.

Lásky plné citáty posílat,
tvé vlasy pohladit.
Naše rty společně se prolínat,
od tohoto nenechám se odradit.

Když Tě vidím srdce se mi zastaví,
jediná chvíle bez tebe je pro mě trápení.
Rybník vášně hráz tak provalí,
Jsi moje drogové mámení.

Naše "love" písničky,
v uších zvoní nám zamilované rolničky,
Lásku můžeš citít dnes v noci,
proto mě máš celého ve své moci.
Autor Luca Steavens, 08.07.2010
Přečteno 477x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Juraj Hrom, Kett, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí