Ach

Ach

Anotace: .

Já povídám všem

Že vracet kamení bych měl chlebem
rada prý je moudrá

všechnu bolest světa přežil jsem

ale co city
co láska

povězte mi
jak se dá žít bez lásky?

bolest má je touha
Autor fisico, 01.01.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí