Hebkost

Hebkost

Anotace: miluji...

Znovu cítit hebkost rtů
Probouzím se ze světa promarněných snů
Dotek hebký, zrychlený dech
Nebylo to, nebylo v mých naivních snech
Tvoje vůně do mě vrytá
Láska v mém srdci teď svítá
Zapomenout na tě nedokážu
Nemilovat si už nepřikážu
Polibek chtivý, touha vzrušená
Dotek žádoucí, láska zlomená
Cit neopětovaný
K tobě přikovaný
Neumím to, nechci víc
Jen trochu lásky, jinak nic
Snít je krásné, realita krutá
Vzdechy chtivé, do srdce meč kutá
Autor Moniska, 08.07.2010
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: jarmil, al-pacino, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí