Odešla jsi

Odešla jsi

Anotace: Smutek rozchodů, bolest probuzení.

Hořkost hoře.
Smutku hora,
hořekují
řeky slz.

Slzy pálí.
Solná pole
vyschlých slzí
nerodí.

Prázdno rána.
Tichem zazní
rána prázdna
do srdce.

Šlehnou ostře
důtky slov tvých
telefonem
vyřčených.

Odešla jsi...
Navždy.
Autor VIZ, 08.07.2010
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Ejí, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí