Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=wVyggTKDcOE

Když jsem si ráno malovala řasy
a hřebenem počesávala vlasy
.....vzpomněla jsem jsi.....

Na ten čas, kdy jsem Ti mohla
malou chvíli patřit,na dotek
pod okem,že vidíš kousek mé spadlé
řasy.Na slova,že mi přeješ krásné
ráno,vše bylo tak nádherně dokonáno...

Dnes už se ani nepozdravíme,oba hledáme
pravdu v nakyslém víně.Ztrácíme se jako
odkvetlý vlčí mák.Zrníčka rozsypaná a
v dlaních už jen prach....

Chtěl jsi znát mou pihu na bříšku
šeptal si mi o lásce z ďolíčků
Cítil jsi mou vůni na těle,bylo to
krásný..né že né....

Dnes se mi ztratilo Tvé telefonní číslo
nevěřím na náhody že to bylo místo
kde jsem Tě tenkrát poznala a že
jsem dlouho Tvé jméno neznala...

A tak už jen vzpomínám v ruce držím mobila
v adresáři listuji a všeho najednou strašně lituji
Víš,chtěla jsem Ti napsat..........Děkuji.......
Autor Kett, 08.07.2010
Přečteno 334x
Tipy 24
Poslední tipující: Chico1, Bíša, labuť, sobý hnusec, Pevya, al-pacino, Niky88, Psavec, Vanilková Ninja, mida, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda, ta je bolavá. Hezky napsaná.

09.07.2010 09:28:00 | Pevya

St..

08.07.2010 19:58:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí