FadedLightBluePink

FadedLightBluePink

Anotace: .............

Ve vzduchu je cítit
že přichází déšť
noc mění nebe
duha se ztrácí
v temných korunách stromů

odrazy světla
měsíční svit v okně
vidím tě nádhernou
nahou na mé posteli
stále se trošku stydíš
jsi jak nezkrocená kobyla
v nové stáji

tolik se vrhám
do tvé náruče
polibků tak nádherných
dlouhých
jak maratonský běh
dračice se v tobě probouzí
----------------------------------------

den poté
prázdná místnost
bez tvého smíchu
v letní noci popíjím
víno, které je sladké jak tvé polibky
a toužím s tebou prožít
celý život…
Autor Vlk v rouše, 08.07.2010
Přečteno 336x
Tipy 18
Poslední tipující: Quigleika, Bíša, dream in emptiness, labuť, Sýkorka07, hašlerka, al-pacino, CULIKATÁ, ilona, carodejka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása

22.07.2010 09:49:00 | Quigleika

nadhera.. ST

10.07.2010 20:37:00 | dream in emptiness

Moc pěkně napsané!:-)ST

09.07.2010 00:27:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí