Přeju jsi

Přeju jsi

Anotace: Další pro mou jedinou, snad vás s tím už nenudím :-D

Sbírka: Jsem pln lásky pro Tebe

Jsi krásná jako nejhezčí květina,
Jsi naprosto báječná.
Mé srdce si přikryla jako peřina,
jsi naprosto srdečná.

Jsi krásná jako moře,
Jsi jako pohádková princezna.
Když oděna si pouze spoře.
Jsi tak úžasně líbezná.

Jsi můj poklad jediný,
jako sen kouzelná.
Jsi krásná jako anděl nevinný.
do mého srdce celá vrozená.

Miluju Tě strašně moc,
jsi celý život můj.
Třeba s tebou strávím noc.
při tobě budu stát stůj co stůj.

Přeju si jít s tebou po pláži,
ať na nás vlny naráží.
Při západu slunce Tě líbat,
na tebe se chci jenom dívat.
Autor Luca Steavens, 09.07.2010
Přečteno 447x
Tipy 14
Poslední tipující: Špáďa, Jeněcovevzduchukrásného, Labanda, Juraj Hrom, ta.cupka., Květka Š., CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st za kvetinu ;-)

21.07.2010 13:24:00 | Labanda

Pěkné..

09.07.2010 14:12:00 | Květka Š.

Moc krásné,jak ji máš rád:))

09.07.2010 12:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí