Dar od boha

Dar od boha

Anotace: Když potkáš lásku máš ji uchopit a jít za ní nebo máš setrvat v rozjímání?

Sbírka: Láska a touha

Láska je dar který nám bůh dal
je pouze na něm kdo znás utvoří pár
a je jen na nás zda uslyšíme její hlas
nebo zda zaženeme naději co leží v nás.
Láska je okamžik, který je nám z hůry dán
vždyť nikdo neví jaký má s námi štěstí plán,
zda uchopit šanci když se k nám přiblíží
či na místě stát a bát se obtíží,
Láska je nádhernou touhou po štěstí
však někdy přináší i malé neštěstí
pokud nemůžeš být s tím koho miluješ
pak si ztracený a srdce zraňuješ.
Láska je vláhou všedních dnů,
s ní jsou nevšední a jak ze snů,
snů něžných jež každý chce snít
ale jen někteří smí podle nich žít.
Láska je životem o kterém básně lze psát
ale šťastnou lásku kdo dokáže druhému dát,
snad amor snad osud či pouze člověk to může být
kdo umí druhému do srdce lásku vrýt.
Láska je to co každý si přál,
a když je naplněná je to veliký dar
však láska jež nedojde naplnění
je horší než bláznivé poblouznění.
Láska je vše co můžete si přát
však otázkou je kdo umí ji dát
tak děkujte nebesům a zkuste ji uchopit,
nebo již na věky ji můžete zapudit.
Láska je chvíli co nemusí se vrátit ,
a když minete tu pravou můžete ji ztratit,
uchopte do náručí toho kdo vám byl dán
a na nic nečekejte je naděje že nejste sám.
Autor patras_kratas, 09.07.2010
Přečteno 400x
Tipy 5
Poslední tipující: Nick Name, ta.cupka., Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st!moc hezká:)

14.07.2010 05:50:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí