Tak jako čárky..

Tak jako čárky..

Anotace: Nevím co k tomu říct, tak si to přečtěte a posuďte..

Tak jako čárky na lístku
Tak jako slova do písku
přibývaj řádky v notýsku

Tak jako listí na stromech
Tak jako světla v podchodech
dochází mi večer dech

Tak jako moje tajný touhy
nesplní se v nocích dlouhých
Tak jako tvoje zelený oči
snívám o tom,co začíná a pořád končí

Tak jako to co bych chtěl říct
Tak jako to co mám na srdci níst
Tak jako obraz na zdi visí
Tak jako moje slova jsou ti cizí
Autor Raallio, 01.01.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí chlape, líbí =) Měj se

15.03.2006 17:47:00 | Ahimsa

tak tahle se mi od tebe líbí asi nejvíc...100%

13.03.2006 14:45:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí